Mijn schrijfcursussen

Cursus Je hart als schrijfwijzer

Ontdek schrijvend jouw dromen en verlangens

Weet jij wat er werkelijk in jou leeft? En voel je de behoefte om thema's zoals Vriendschap en Geluk al schrijvend uit te werken? Vertrouw dan op je hart,  papier en pen. Dat is alles wat je nodig hebt om ongedwongen intuïtief en creatief te schrijven!    

Voor wie?

De cursus Je hart als schrijfwijzer is voor iedereen die graag kennis wil maken met een speelse en creatieve manier van schrijven. In zes lessen - ieder met een ander thema - leer je technieken die je kunt gebruiken om jouw belevingswereld in kaart te brengen. Door het verkennen van gebeurtenissen, onderliggende motieven en herinneringen leer je jezelf steeds beter kennen.

Wat heb je nodig?

In ieder geval geen schrijftalent. Wel de intentie stil te staan bij wat voor jou belangrijk is. Laat je verrassen door je eigen woorden en vind inspiratie om thuis verder op ontdekkingsreis te gaan.

Wat leer je?

* Hoe je de woorden van je hart naar het papier vertaalt, met plezier en aandacht 
* Verschillende schrijftechnieken en hoe je beeldmateriaal en tekstfragmenten als
   inspiratiebronnen gebruikt
* Materiaal en perspectieven te vinden waarover je wilt (door)schrijven
* Praktische tips zodat je na de cursus zelf jouw (schrijf)reis kunt voortzetten

Wanneer, waar, hoeveel?

Cursusdata  

 Balk: in het najaar van 2019

 Sneek: in het najaar van 2019

 individueel: het hele jaar door, in overleg 

Locaties  

 Balk: bij mij thuis aan de Wurdze 25, van 19.30 - 22.00 uur. Inloop vanaf   19.15 uur 

 Sneek: Wijkverenigingsgebouw De Spil, Molenkrite 169, van 19.30 uur -   22.00 uur. Inloop vanaf 19.15 uur

Kosten  

 250 euro p.p. bij deelname in groepsverband in Balk (minimaal 2 personen,   maximaal 4 personen), in Sneek (minimaal 4 personen, maximaal 6   personen). Cursusgeld voor aanvang van de cursus in één keer via de bank   te voldoen. Geen restitutie van cursusgeld na aanvang van de lessen. Alleen   in uitzonderlijke gevallen, bijvoorbeeld bij langdurige ziekte of een ongeval.

 350 euro bij individuele deelname in Balk.

 Wil je dat ik bij jou thuis kom, dan reken ik buiten een straal van 5     kilometer buiten mijn woonplaats 0,49 cent per kilometer (cursusgeld voor   aanvang van de cursus in één keer via de bank te voldoen)

Belangstelling?

Vul dan het contactformulier in, ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. De voorjaarscursus is inmiddels in volle gang, data voor de najaarscursus zijn na de zomer bekend. 

Let op: schrijf je je in, en meld je daarbij ook een andere enthousiasteling aan, dan beloon ik jou met 10% korting op het cursusgeld! Dan betaal je dus 225,00 euro i.p.v. 250 euro! 

Benieuwd naar ervaringen van eerdere cursisten? Kijk dan bij het hoofdstuk 'Referenties'.