Mijn schrijfcursussen

NIEUW!

Cursus Schrijf je binnenste buiten!

Ontdek schrijvend jouw leven en verlangens

Weet jij wat er werkelijk in jou leeft? En voel je de behoefte om thema's zoals "Relaties en rollen" en "Werk en persoonlijke ontwikkeling" al schrijvend uit te werken? Vertrouw dan op je hart, papier en pen. Dat is alles wat je nodig hebt om ongedwongen intuïtief en creatief te schrijven!    

Voor wie?

De cursus Schrijf je binnenste buiten! is voor iedereen die graag kennis wil maken met een speelse en creatieve manier van schrijven. In zes lessen - ieder met een ander thema - leer je technieken die je kunt gebruiken om jouw belevingswereld in kaart te brengen. Door het verkennen van gebeurtenissen, onderliggende motieven en herinneringen leer je jezelf steeds beter kennen.

Wat heb je nodig?

In ieder geval geen schrijftalent. Wel de intentie stil te staan bij wat voor jou belangrijk is. Laat je verrassen door je eigen woorden en vind inspiratie om thuis verder op ontdekkingsreis te gaan.

Wat leer je?

* Hoe je de woorden van je hart naar het papier vertaalt, met plezier en aandacht 
* Verschillende schrijftechnieken en hoe je beeldmateriaal en tekstfragmenten als
   inspiratiebronnen gebruikt
* Materiaal en perspectieven te vinden waarover je wilt (door)schrijven
* Praktische tips zodat je na de cursus zelf jouw (schrijf)reis kunt voortzetten

Wanneer, waar, hoeveel?

Cursusdata  

Woensdag 5/10 2022, 12/10, 19/10, 26/10, 2/11 en 9/11  

Individueel: het hele jaar mogelijk 

Locatie  

 Sneek: bij mij thuis, Sophiastraat 9, 8601 GN 

 Van 19.30 - 22.00 uur. Inloop vanaf 19.15 uur 

 

Kosten  

250 euro p.p. bij deelname in groepsverband (minimaal 2 personen, maximaal 4 personen). Cursusgeld voor aanvang van de cursus in één keer via de bank te voldoen. Geen restitutie van cursusgeld na aanvang van de lessen. Alleen in uitzonderlijke gevallen, bijvoorbeeld bij langdurige ziekte of een ongeval.

350 euro bij individuele deelname.

Wil je dat ik bij jou thuis kom, dan reken ik buiten een straal van 5 kilometer buiten mijn woonplaats Sneek 0,49 cent per kilometer (cursusgeld voor aanvang van de cursus in één keer via de bank te voldoen. Geen restitutie van cursusgeld na aanvang van de lessen. Alleen in uitzonderlijke gevallen, bijvoorbeeld bij langdurige ziekte of een ongeval.)

Belangstelling?

Deze nieuwe cursus gaat van start op woensdag 5 oktober 2022. Ben je hierin geinteresseerd, geef je dan uiterlijk vóór woensdag 21 september op via amanda@chiaroteksten.nl, vermeld ook even je telefoonnummer. Ik neem dan zo snel mogelijk contact met je op. 

Let op: schrijf je je in, en meld je daarbij ook een andere enthousiasteling aan, dan beloon ik jou met 10% korting op het cursusgeld! Dan betaal je dus 225,00 euro i.p.v. 250 euro! 

Benieuwd naar ervaringen van eerdere cursisten? Kijk dan bij het hoofdstuk 'Referenties'.