Hoe zou jij je biografie noemen?

'Hoor mij, zie mij, voel mij'. Op de achterflap valt te lezen: "Neem mij op in jouw midden, maar laat me daarnaast mijn eigen(zinnige) gang gaan. Luister aandachtig naar mijn dromen en angsten, maar laat me daarnaast mijn eigen(aardige) gang gaan. Kijk onbevooroordeeld met jouw ogen, maar laat me daarnaast mijn eigen(gereide) gang gaan. Raak me tijdens onze ontmoeting, de reis en het afscheid, maar laat me daarnaast mijn eigen(handige) gang gaan. Blader, scheur, vouw ezelsoren, maar laat mijn levensuren tot in lengte van jaren bestaan."    

Overzicht Blogs

Wat is de mooiste quote?

Hoe zou jij je biografie noemen?

Welk boek zou voor elk mens verplicht moeten zijn?

Wat is jouw lijflied?

Waar heb jij het meeste geleerd?

Als jij je jonge ik advies zou mogen geven, wat zou dat dan zijn?


Terug naar Blogs