Wat is de mooiste quote?

'Waar het om draait is dat het hart een oor wordt', van Michaël Derkse. Het hart is zoveel meer dan een holle spier die bloed door het lichaam pompt. Het is mijn wegwijzer, een anker, een vriend die  - zoals het een goede vriend betaamt - altijd eerlijk is en mij van wijze raad voorziet. Het heeft me zoveel te vertellen. Het brandt van verlangen, het krimpt ineen van verdriet. Het bonst, het klopt en soms zucht het. Het wordt weleens gestolen of van de onschuld beroofd. Ik zet het open en zie wat er gebeurt. Ik bewaak het met mijn leven, want het ís mijn leven. Dus ik luister. Van schreeuw tot gefluister.     

Overzicht Blogs

Wat is de mooiste quote?

Hoe zou jij je biografie noemen?

Welk boek zou voor elk mens verplicht moeten zijn?

Wat is jouw lijflied?

Waar heb jij het meeste geleerd?

Als jij je jonge ik advies zou mogen geven, wat zou dat dan zijn?


Terug naar Blogs