Waar heb jij het meeste geleerd?

Bij Revalidatie Friesland in het Antoniusziekenhuis in Sneek. Toen ik daar september 2009 binnenstapte, kon ik niet meer voor- of achteruit. Mijn rug weigerde nog langer dienst te doen, want ik negeerde alle signalen die mijn lichaam gaf. Het was een loodzwaar half jaar, waarin pittige confrontaties met doktoren en therapeuten mij flink bezighielden. Mede door hun aandacht en engelengeduld zag ik uiteindelijk weer licht aan het einde van de tunnel. Dit boeiende proces had ik nooit willen missen. Hierdoor ligt mijn masker steeds vaker in de coulissen, hangt mijn harnas niet meer vooraan in de kast en laat ik het bakken van zoete broodjes aan de bakker over.   

Overzicht Blogs

Wat is de mooiste quote?

Hoe zou jij je biografie noemen?

Welk boek zou voor elk mens verplicht moeten zijn?

Wat is jouw lijflied?

Waar heb jij het meeste geleerd?

Als jij je jonge ik advies zou mogen geven, wat zou dat dan zijn?


Terug naar Blogs