Wat is jouw lijflied?

'Hierbij de uitnodiging' van Frank Boeijen. Hierin zingt hij onder andere: "De langste reis is de reis naar huis." Toen ik dit nummer voor het eerst hoorde was ik zeer ontroerd. Die zin is op vele manieren uit te leggen - soms heel letterlijk - maar als ik hem hoor denk ik vooral aan het maken van mijn levensreis. Door te gaan schrijven kwam ik weer thuis bij mezelf, na lange tijd een dwaalspoor te hebben gevolgd. Het leven nodigde me uit, stuurde me de rimboe in, liet me kennis maken met buitenwijken en bracht me uiteindelijk veilig en vertrouwd onder dak.      

Overzicht Blogs

Wat is de mooiste quote?

Hoe zou jij je biografie noemen?

Welk boek zou voor elk mens verplicht moeten zijn?

Wat is jouw lijflied?

Waar heb jij het meeste geleerd?

Als jij je jonge ik advies zou mogen geven, wat zou dat dan zijn?


Terug naar Blogs